Китай ніколи не нападатиме на Україну і підтримуватиме її – посол

Читать на русском
КНР ніколи не нападатиме на Україну, підтримуватиме її економічно та політично, заявив посол Китаю в Україні.
loda.gov.uа

Посол Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжун запевнив, що КНР ніколи не нападатиме на Україну, підтримуватиме її економічно та політично.

Про це він заявив під час зустрічі у Львівській ОВД, передає пресслужба обладміністрації.

У Євросоюзі схвалили четвертий пакет санкцій проти РосіїЧлени ЄС схвалили четвертий пакет санкцій проти російських олігархів та юридичних осіб. Про це повідомив журналіст Рікард Йозвяк.

«Китай та Україна – це стратегічні партнери, цей рік – це 30-річчя встановлення дипломатичних відносин між нашими країнами. Китай є дружньою державою для українського народу. Я, як посол, можу відповідально сказати, що Китай назавжди буде хорошою силою для України і в економічному, і в політичному плані. Ми завжди поважатимемо вашу державу, розвиватимемо відносини на основі рівності та взаємовигоди. Ми поважатимемо той шлях, який обирають українці, бо це суверенне право кожного народу», - сказав Фань Сяньжун.

Також він повідомив, що китайське посольство переїхало з Києва до Львова і залишається працювати.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Росія просить Китай про військову допомогу у війні з Україною. У посольстві Китаю заявили, що «ніколи не чули» про прохання РФ надати військову допомогу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: