БПЛА Росії внаглу залітають у повітряний простір країн НАТО – ЗСУ

Читать на русском
Російські БПЛА нахабно залітають у повітряний простір країн НАТО і ведуть там розвідку. ВСУ має докази як мінімум двох випадків
БПЛА класу «Форпост»Facebook

Росія продовжує випробовувати на міцність Північноатлантичний Альянс. Російські безпілотні літальні апарати неодноразово порушували повітряний простір країн НАТО.

Про це повідомляється на сторінці Командування Повітряних сил Збройних сил України в Facebook.

«Радіолокаційними засобами Повітряних сил зафіксовано факт перетину державного кордону України в напрямку Польщі попередньо російського безпілотного авіаційного комплексу типу «Форпост». Безпілотник окупантів спершу кружляв над Яворівським полігоном, очевидно вивчаючи наслідки ракетного обстрілу на Львівщині, потім заглибився на територію Польщі, повернувся в український повітряний простір і був збитий нашою ППО. Залишки шукають» - сказано в повідомленні.

Також ЗСУ має відомості про падіння в Румунії БПЛА «Орлан-10». Такі безпілотники використовуються в ЗС РФ.

«Як бачимо, окупанти продовжують проводити свої провокаційні дії, не соромлячись, залітають у повітряний простір країн-членів НАТО!»- вказується в повідомленні.

Нагадаємо, 13 березня російськими військовими був збитий свій же російський безпілотник, але вони доповіли керівництву про знищення українського БПЛА «Байрактар».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: