Маріуполь в облозі, але ми боремось за нього – голова Донецької ОВА

Читать на русском
Станом на 10 березня Маріуполь досі знаходиться в облозі російських загарбників, але місто тримається, і українці борються за нього.
facebook/pavlokyrylenko.donoda

Станом на 10 березня Маріуполь досі знаходиться в облозі російських загарбників, але місто тримається, і українці борються за нього.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Відомо, що окупанти залишили місто без води, електрики, газу та зв'язку. Переговори з росіянами щодо організації зеленого гуманітарного коридору для евакуації жителів та завозу до міста води, їжі та продуктів, поки що не дають результатів. Але місто тримається й бореться.

Очільник області зауважив, що два тижні «руського міра» до невпізнаваності змінили унікальну перлину Донеччини.

«Російські літаки та артилерія рівняють із землею сучасні лікарні, пологові будинки, парки, магазини, житлові квартали, дороги. Під вогнем російських загарбників гинуть дорослі й діти, лише в середу під час авіанальоту на пологовий будинок було поранено 17 людей, вбито троє, серед них одна дитина», – додав Кириленко.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що бомбардування дитячої лікарні та пологового будинку в Маріуполі було свідомим та цілеспрямованим рішенням російських військ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: