У Харкові відновили українське телебачення

Читать на русском
У Харкові відновили українське телевізійне мовлення, яке було пошкоджено через обстріл російськими окупантами місцевої телевежі.
ілюстративне фото

У Харкові відновили українське телевізійне мовлення, яке було пошкоджено через обстріл російськими окупантами місцевої телевежі.

Про це повідомляє Держспецзв'язку.

У «Дії» з'явилося українське телебаченняУ додатку Дія з'явилося українське телебачення Дія.TV. Тепер українці мають безкоштовний доступ до новин.

Наразі харків'янам вже доступні 16 національних телеканалів мультиплексів МХ-1 та МХ-2, а також місцевий громадський мовник – UA Харків.

Окрім ефірного мовлення, отримати безкоштовний доступ до українських телеканалів можна кількома способами.

На супутнику

Українські телеканали розкодовані на супутнику. Це означає, що доступ до мовлення безкоштовний. Щоб переглядати телебачення, потрібний супутниковий ресівер та супутникова антена.

На Youtube

Більшість українських каналів мають власні канали на YouTube. Якщо у вас є швидкий інтернет, знайдіть у мобільному додатку або на сайті Youtube бажаний канал. Якщо швидкість інтернету невисока, виберіть в налаштуваннях відео роздільну здатність нижче (три точки у верхній частині відео - якість - 360р або 480р - цього буде достатньо).

Нагадаємо, напередодні окупанти захопили радіостанцію у Бердянську.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: