Ryanair обіцяє першою повернутися до України за умови безпеки

Читать на русском
Ryanair стане першою авіакомпанією, яка повернеться до України після війни з РФ, коли це буде безпечно.
фото ЕРА

Гендиректор лоукостера Ryanair Майкл О'Лірі заявив, що Ryanair стане першою авіакомпанією, яка повернеться до України, коли це буде безпечно.

Про це пише The Guardian.

Відповідальність не лише на РФ: Зеленський закликав Захід закрити небо та надати бойову авіаціюВолодимир Зеленський заявив, що відповідальність за авіудари по українських містах лежить не лише на Росії, а й на країнах, які не можуть закрити небо над Україною та допомогти авіацією.

«Ми будемо першою авіакомпанією, яка повернеться в Україну, коли це буде безпечно, але я підозрюю, що це займе час до наступної зими, коли, сподіваюся, українці відправлять росіян туди, звідки вони прийшли», - зазначив О'Лірі.

За його словами, Ryanair «вперше за 30 років» доставляв гуманітарні вантажі своїми літаками до польських аеропортів у співпраці з українськими посольствами.

Також авіакомпанія збільшила кількість замовлень до Польщі, куди члени сім'ї відлітають, щоб возз'єднатися з українськими біженцями поблизу кордону.

Зазначимо, до початку війни Росії проти України Ryanair анонсував на 2022 рік запуск 13 нових маршрутів із чотирьох аеропортів України.

Нагадаємо, державний концерн «Укроборонпром» готовий заплатити премію $1 000 000 за викрадений або трофейний літак російських військових, які напали на Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: