Британія надає додаткову допомогу Україні

Читать на русском
Україні буде виділено ще 175 млн фунтів стерлінгів (близько 230 млн доларів) як допомогу. Більшість буде передана безпосередньо українському уряду.
24 канал

Україні буде виділено ще 175 млн фунтів стерлінгів (близько 230 млн доларів) як допомогу. Більшість буде передана безпосередньо українському уряду.

Про це заявив прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, пише Sky News.

Вас гостинно вітає Європа: відповіді на найбільш поширені питання українських втікачівВ ЄС діє спеціальна Директива, яка спрощує долю українців, що вирішили поїхати від війни. Подробиць поки що обмаль, але дані на найближчий час уже наявні.

«Після 12 днів війни вже ясно, що президент РФ Володимир Путін допустив прорахунок, він недооцінив українців, їхній героїчний опір, недооцінив їхнього лідера та недооцінив єдність Заходу», - заявив Джонсон.

Він додав, що Великобританія, Нідерланди та Канада «мобілізували більш практичну та стійку підтримку для України».

Міжнародна група підтримки координуватиме зусилля міжнародної спільноти з надання довгострокової та непохитної допомоги зараз та в майбутньому.

«Настав момент, коли друзі України мають створити коаліцію гуманітарної, економічної та оборонної військової підтримки, щоб гарантувати, що Путін зазнає поразки», - додав Джонсон.

Раніше ми писали про те, що було затверджено список областей, мешканці яких отримають по 6,5 тис. гривень допомоги через війну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: