Російські окупанти взяли з собою до України форму для параду

Читать на русском
Російські окупанти взяли з собою до України парадну форму з медалями. Про це у Facebook повідомляє Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.
Facebook Командування Сил спецоперацій ЗСУ

Російські окупанти взяли з собою до України парадну форму з медалями. Про це у Facebook повідомляє Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

«Вони їхали до нас вбивати наших дітей, руйнувати наші будинки, щоб потім пройти урочистим парадом Хрещатиком. Навіть везли із собою парадну форму з приколотими медалями. Але щось пішло не так. Частина з них удобрила українську землю, а частина — в полоні просить про прощення», — йдеться в повідомленні.

Російських полонених будуть віддавати матерям, якщо вони приїдуть до Києва – ГеращенкоРосійських військовополонених зможуть віддавати їхнім матерям, якщо приїдуть за ними до Києва, повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

Нагадаємо, що за даними Генштабу ЗСУ, за десять днів повномасштабної війни окупанти втратили понад 10 тисяч людей особового складу (вбитими та пораненими), понад 900 бойових броньованих машин, понад 200 танків і понад 400 одиниць автомобільної техніки.

Міністерство оборони України створило сайт «Ищи своих», на якому викладають фото та відео загиблих російських військових, щоб їх можна було ідентифікувати, документи загиблих і полонених та надають зворотний зв’язок.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: