Авіація з Білорусі бомбила Україну - ГУР опублікувало список причетних

Читать на русском
Українська розвідка оприлюднила список особового складу бригади армійської авіації, яка вилітала з території Білорусі для бомбардувань українських міст.
wikimedia.org Rulexip

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало список особового складу бригади армійської авіації, яка здійснює бойові вильоти з аеродрому Республіки Білорусь «Ліда» для завдання ударів по мирному населенню та інфраструктурі в Україні.

Про це свідчать дані ГУР МОУ.

«Дані особи вже можуть вважати себе «лётчиками-залётчиками»! Все, доліталися, «шановні»! Ми вже працюємо над вашим пошуком! Й ви сповна відповісте за кожну сльозинку нашого народу», - заявили в ГУР.

При цьому, в управлінні розвідки додали, що використовують хештег «окупантиРФ» не помилково, хоч і йдеться про білоруських військових злочинців, «адже держави РБ не існує. Це вже все одна орда РФ».

«Список особового складу бригади армійської авіації, яка здійснює Бойові вильоту з аеродрому РБ «Ліда» для нанесення ударів по мирному населенню та інфраструктурі України», - йдеться в повідомленні.

Список окупантів доступний на сайті ГУР.

Раніше в ОПУ зазначили, що загрози прямого вторгнення Білорусі в Україну поки що немає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: