Армія РФ після провалу бліцкригу змінює тактику – Генштаб

Читать на русском
Окупанти не змогли досягти своїх військових завдань в Україні, використовуючи тактику блискавичного наступу.
фото ЕРА

Окупанти не змогли досягти своїх військових завдань в Україні, використовуючи тактику блискавичного наступу (бліцкригу), у зв'язку з чим він змінює свою тактику.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у п'ятницю, 4 березня.

Окупанти готують постановочні мітинги у Херсоні для «картинки» у росЗМІВійська РФ звозять до Херсона людей із Криму, які мають вийти на постановочний мітинг. Ймовірно, сьогодні вони під виглядом місцевих жителів вийдуть на провокаційну акцію.

«Відбулися зміни у тактиці дій російських злочинців: не виконавши завдання військового бліцкригу, російська федерація переходить до відверто терористичних засобів ведення бойових дій на території України», – йдеться у повідомленні.

Також було збільшено частку завдань із застосуванням підрозділів спеціального призначення у передмісті населених пунктів як штурмові підрозділи. Почастішали випадки застосування повітряних десантів для забезпечення мостових переправ через водні перешкоди.

«Російські окупанти приділяють значну увагу активізації заходів психологічного на населення і війська. Найближчим часом слід очікувати на комплексне і масштабне поширення ворогом фейкових новин, яке здійснюватиметься із залученням всього спектру сучасних інформаційних засобів», – додали в Генштабі.

У відомстві додали, що для організації «мітингів місцевих жителів» у захоплених містах із тимчасово окупованої території АР Крим завезено до 80 представників російських ЗМІ та велику групу «демонстрантів».

Нагадаємо, у СБУ попередили, що у Херсоні готують провокації. Там окупанти вже почали транслювати російське телебачення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: