Майже 60 літаків та гелікоптерів: названі втрати російської армії в техніці

Читать на русском
Російські війська станом на полудень 1 березня втратили майже 60 літаків та гелікоптерів, близько 200 танків, майже 850 БММ, 305 артилерійських важких тягачів.
фото соцмережі

Російські війська станом на полудень 1 березня втратили майже 60 літаків та гелікоптерів, близько 200 танків, майже 850 БММ, 305 артилерійських важких тягачів тощо.

Про це йдеться в оперативній інформації Міністерства оборони у Facebook.

Затхлі консерви: чому важливо позбутися закладок «русского мира»Настав час розкривати затхлі кремлівські території-консерви. Чому це важливо робити вже зараз, та як це допоможе Україні перемогти у війні з Росією – в матеріалі політолога Олександра Радчука.

«Зокрема, за даними МОУ, орієнтовні втрати озброєння та військової техніки ЗС РФ становили: 29 літаків, 29 вертольотів, 198 танків, 846 ББМ, 77 артилерійських систем, 7 одиниць засобів ППО, 24 РСЗВ, 3 БПЛА оперативно-0такт АТТ, 60 цистерн з паливно-мастильними матеріалами, 2 катери», - сказано у повідомленні.

Зазначимо, за даними Міноборони, з початку вторгнення РФ в Україну орієнтовні втрати армії РФ становили 5,7 тис. солдатів. Ще 200 військових взято в полон.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу Харківської ОДА загинули щонайменше 10 людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: