Зеленський у новому зверненні: кожен із нас тепер воїн

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у новому зверненні сказав, що кожен із нас тепер воїн. Йде 5 доба повномасштабної війни Росії проти народу України.

Президент Володимир Зеленський у новому зверненні сказав, що кожен із нас тепер воїн.

«Воїн на своєму місці. І я впевнений, що кожен із нас переможе. Слава Україні», - сказав він.

Напад Росії: Ляшко розповів, скільки дітей загинулоГолова МОЗ Віктор Ляшко повідомив, що за чотири дні війни із Росією загинуло 16 дітей. Медики не змогли врятувати їх через тяжкі травми.

За його словами, йде 5 доба повномасштабної війни Росії проти народу України.

«Стоїмо міцно. Ми пережили за цей час стільки, скільки іншим народам може не випасти і за десятки років. Нам довго говорили, що українці в чомусь не такі. Неправильні. Що мають десятиліттями виконувати «домашні завдання». Через це ми часто не помічали, на що ми з вами реально здатні. А от зараз проявили себе на повну», - сказав глава держави.

«Українці показали світу, хто ми є. І Росія показала, якою вона стала. Просто вдумайтесь у це: за час російського вторгнення — за чотири доби — внаслідок російських обстрілів російських обстрілів загинули шістнадцять українських дітей. 45 дітей поранено», - додав президент.

Нагадаємо, сьогодні українська делегація прибула в район українсько-білоруського кордону для участі в переговорах з представниками Російської Федерації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: