Україна категорично відмовилася від ультиматумів Росії – Подоляк

Читать на русском
Україна категорично відмовилася від переговорів із Росією на ультимативних умовах. Тож зустрічі у білоруському Гомелі не буде.
Вікіпедія

Україна категорично відмовилася від переговорів із Росією на ультимативних умовах. Тож зустрічі у білоруському Гомелі не буде.

Про це у коментарі РБК-Україна заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

За його словами, очевидними є маніпуляції російської сторони з переговорним процесом.

Напад Росії: яку допомогу вже отримала Україна та які санкції запровадив проти РФ світМЗС України оприлюднило перелік санкцій, які запровадили держави проти Росії після вторгнення в Україну.

«Росія просто принижує Білорусь, використовуючи її. Росія намагається поставити Україну у неприпустимі ультимативні умови, від яких ми вже різко та категорично відмовилися», - зазначив Подоляк.

Він також наголосив, що остання російська пропозиція є очевидною постановкою під назвою «ми їдемо в Гомель», оскільки вже починається знищення української інфраструктури важкими бомбардувальниками та обстріл житлових кварталів крилатими ракетами.

«З такою брудною поведінкою російської сторони навіть у темі про переговори однозначно можна розраховувати на ще більшу негативну реакцію Заходу та ще жорсткіші санкційні пакети. До тотального викреслення Росії із будь-яких міжнародних комунікацій. Бо всі чудово знають, якими мають бути переговори в умовах, що склалися. Узгоджений формат, узгоджене місце, реальний зміст та справедливий результат. Це можливо, якщо Росія перестане влаштовувати маніпулятивні уявлення щодо переговорів», - додав Подоляк.

Раніше Зеленський запросив іноземців долучитися до тероборони.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: