Є надія, що всі українські захисники острова Зміїний можуть бути живими – Держприкордонслужба

Читать на русском
ДПСУ та ЗСУ як і вся Україна отримали надію, що всі захисники Зміїного живі. Ймовірно їх переправили в тимчасово окупований Росією Севастополь.
novoeizdanie.com

ДПСУ та ЗСУ як і вся Україна отримали надію, що всі захисники Зміїного живі. Ймовірно їх переправили в тимчасово окупований Росією Севастополь.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Йдеться, що російські ЗМІ повідомили про доправлення в тимчасово окупований Росією Севастополь військовослужбовців України, які перебували на острові.

«Попередня інформація про те, що серед прикордонників можуть бути загиблі надійшла перед тим як з захисниками втратився зв’язок», – додає Держприкордонслужба.

Наразі, після отримання інформації про їх ймовірне місцезнаходження, ДПСУ разом з ЗСУ проводить роботу по ідентифікації наших воїнів, що поширено у відкритих мережах.

Нагадаємо, 24 лютого російські агресори захопили острів Зміїний в Одеській області. Два російські кораблі наблизилися до острова, використовуючи міжнародні води безпеки, і зажадали від прикордонників здаватися. 13 українських прикордонників послали росіян за відомою адресою та обороняли острів до тих пір, поки по них не почали бити з артилерії на кораблях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: