До Києва завезли додаткову зброю для роздачі добровольцям

Читать на русском
З вечора 24 лютого зброю масово видають всім бажаючим добровольцям, які готові боротися проти окупантів. Процедуру максимально спростили - потрібен тільки паспорт
Ілюстративне фотоbigmir.net

До Києва завозять додаткові запаси озброєння. Зброя призначена до роздачі добровольцям.

Про це повідомляє заступник міністра Анна Маляр у Facebook.

«Завозять до Києва додаткову зброю. Вранці 25 лютого. Місця отримання зброї в Києві для тих, хто приєднується до терроборони: Шевченківський б-н, вул.Пугачова, 10. Голосіївський б-н, вул. Глушкова, 9. Оболонський б-н., вул. Полярна, 20 (завод генераторів)» - написала вона.

Військовий експерт розповів, скільки може тривати наступ Росії і що буде даліВійськовий експерт розповів, скільки може тривати наступ Російської Федерації на Україну і що буде далі.

В Україні з вечора 24 лютого зброю масово видають всім бажаючим добровольцям, які готові боротися проти окупантів. Процедуру максимально спростили - потрібен тільки паспорт.

Нагадаємо, що за даними ЗСУ, Україна за першу добу не дала Росії досягти своїх загарбницьких планів. Станом на північ 25 лютого ведеться організована оборонна операція на півдні та інших напрямках.

Президент Володимир Зеленський підписав указ про проведення загальної мобілізації у зв'язку з військовою агресією Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: