Атака на Київ: де зафіксували військову техніку

Читать на русском
У Києві, на Оболоні, зафіксували російську броньовану техніку. Як повідомили у Нацгвардії, швидше за все, це, можливо, була якась передова загублена варта.
facebook_com

У Києві, на Оболоні, зафіксували російську броньовану техніку. Як повідомили у Нацгвардії, швидше за все, це була якась передова загублена варта.

«На Оболоні зараз катається російська броньована техніка у кількості однієї одиниці. Швидше за все, це, можливо, була якась передова загублена варта. Можливо, вони їхали саме через Гостомель. Росіяни не знають місцевості, тому не знають, куди вони їдуть по суті», - розповів у коментарі УНІАН прес-офіцер бригади швидкого реагування Нацгвардії Харитін Старський.

Надійні укриття у разі війни: скільки бомбосховищ у великих містахСкільки в обласних центрах України є спеціальних укриттів, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Нагадаємо, сьогодні вночі Київ обстріляли, ймовірно крилатими або балістичними ракетами. Вибухи було чути у багатьох районах столиці - у Печерському, Голосіївському, на Позняках, Троєщині.

«Слово і діло» проаналізувало інформацію у ЗМІ та підрахувало, скільки в обласних центрах України є спеціальних укриттів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: