Війська РФ висадили десант в Гостомелі, їх накрили артобстрілом – Міноборони

Читать на русском
В українському оборонному відомстві повідомили про висадку ворожого десанту в аеродромі під Києвом. Його обстріляли з артилерії.

У Гостомелі Київської області на території аеропорту висадилися десантні війська Російської Федерації. Їх накрили артилерійським обстрілом бійці Національної гвардії України.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

«Воїни НГУ були змушені нанести артилерійський удар по аеропорту (в Гостомелі – ред.), на якому висадився ворожий десант. Наразі Бригада перегрупувалася. Дані про втрати уточнюються. За результатом бою гвардійцям вдалося зберегти максимум особового складу», – інформує відомство.

У Міноборони додали, що у Гостомелі відбувся бій між бригадою швидкого реагування Нацгвардії і ворожим десантом. НГУ збила три російських гелікоптера.

Нагадаємо, у пресслужбі Сухопутних військ ЗСУ повідомили, що зараз також точаться важкі бої за населені пункти Станиця Луганська та Щастя в Луганській області.

Раніше повідомлялося, що з території Білорусі випустили балістичні ракети у бік України.

У Генічеську на Херсонщині всі державні структури перейшли під контроль окупантів із РФ. Військова техніка стоїть у самому місті, на околицях розгорнуті блокпости з російськими військами.

Війська окупантів із території Білорусі увійшли до Зони Чорнобильської АЕС. Національна гвардія чинить запеклий опір.

За інформацією Генштабу, російська армія з початку нападу на Україну завдала понад 30 ударів об'єктам цивільної та військової інфраструктури України станом на 13 годину дня. Агресія відбулася в межах Луганської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Житомирської, Херсонської, Одеської областей та у зоні ООС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: