У Києві через вибух пошкоджено житлові будівлі і торгівельні майданчики – ДСНС

Читать на русском
Рятувальники повідомляють про пошкодження житлових будівель і торгівельних майданчиків у Голосіївському районі Києва.

У Києві від вибуху на вулиці Васильківська, 3 у ніч нападу РФ пошкоджено житлові будівлі, бігборд і торгівельні майданчики. Рятувальники тушать предмет схожий на БПЛА.

Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій.

За даними рятувальників, осколки розлетілися орієнтовно на 200-300 метрів, пошкоджено розташовані поряд житлові будівлі і торгівельні майданчики: балкони, вікна.

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

Оріентовно внаслідок розльоту осколків трапилася пожежа по вул. Васильківська, 1, на даху триповерхової будівлі. Горіло пластикове вікно на площі 5 м. Ліквідовано вогнегасником.

Рятувальники тушать предмет схожий на БПЛА.

Нагадаємо, сьогодні близько 5 години ранку Росія почала війну в Україні. В державі введено воєнний стан. Влада закликає користуватися лише перевіреною офіційною інформацією.

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до киян і попросив залишатися вдома всіх, хто не задіяний в роботі критичної інфраструктури та життєзабезпечення міста. Також він закликав тримати напоготові документи та необхідний мінімум речей, щоб оперативно, за потреби, дістатися до укриття чи сховища.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: