Зведення ООС: близько 60 обстрілів, один загиблий

Читать на русском
На Донбасі від початку доби з боку сепаратистів зафіксовано 59 обстрілів. У лавах ЗСУ є втрати.
фото ООС

На Донбасі з початку доби з боку сепаратистів зафіксовано 59 обстрілів, із них 54 – із застосуванням важкого озброєння. У лавах ЗСУ є втрати.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у середу, 23 лютого.

В Україні мають намір запровадити надзвичайний стан: у яких областях і що це означатиме для населенняПо всій Україні, крім двох областей, мають намір запровадити надзвичайний стан. Що це означає – у матеріалі.

Зокрема, сепаратисти обстріляли українських військових біля: Новотошківського, Золотого, Попасної, Південного, Пісків, Світлодарська, Богданівки, Маріуполя, Станиці Луганської, Щастя, Авдіївки, Мар'їнки, Гранітного.

«Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення несумісні із життям. Ще один – бойове травмування. Командування Об'єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Об'єднані сили контролюють ситуацію та адекватно реагують на потенційні загрози ворога», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні сьогодні можуть запровадити надзвичайний стан у всіх регіонах, крім Донецької та Луганської області.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна не планує наступальних операцій, а режим НС не вплине на роботу українців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: