Туреччина закликала своїх громадян покинути східні регіони України

Читать на русском
МЗС Туреччини наполегливо рекомендувало своїм громадянам покинути Схід України. Це відбулося після того, як Росія визнала бойовиків на Донбасі.
Unsplash

МЗС Туреччини наполегливо рекомендувало своїм громадянам покинути Схід України. Це відбулося після того, як Росія визнала бойовиків на Донбасі.

Відповідну заяву МЗС Туреччини опублікувало у понеділок, 21 лютого.

«У світлі останніх подій ми наполегливо закликаємо наших громадян покинути східні регіони України», – йдеться в повідомленні.

Загроза російського вторгнення: які країни закликали своїх громадян покинути УкраїнуПонад 40 країн світу закликали своїх громадян терміново виїхати з України через високий ризик вторгнення Росії.

Громадян Туреччини просять у разі потреби звертатися до посольства країни у Києві. Водночас взагалі виїхати з України їх наразі не закликають.

Нагадаємо, через можливе вторгнення Росії в Україну, США вирішили перемістити співробітників посольства до Польщі.

Раніше в Державному департаменті США заявляли, що посольство США в Україні переїхало до Львова. Головним міркуванням перенесення посольства виступило забезпечення безпеки дипломатів.

Нагадаємо, НАТО тимчасово закриває своє представництво у Києві. Співробітників планують перевезти до Львова та Брюсселя. Зазначають, що на такий крок Альянс пішов з міркувань безпеки своїх співробітників.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: