З допомогою бізнесу: в Україні можуть створити інвестиційний фонд для армії

Читать на русском
Володимир Зеленський у вівторок, 22 лютого, зустрівся з представниками депутатських фракцій та груп Верховної ради.
president.gov.ua

Володимир Зеленський у вівторок, 22 лютого, зустрівся з представниками депутатських фракцій та груп Верховної ради.

Про це повідомляє Офіс президента.

Відомо, що сьогодні учасники зустрічі обговорили розвиток ситуації на державних кордонах України та шляхи реагування на ризики, які виникли у зв'язку з визнанням Росією терористичних утворень на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Зеленський виступив з ініціативою формування Оборонної коаліції країни у парламенті. Він закликав забезпечити оперативне ухвалення з боку Верховної ради рішень, які пов'язані зі зміцненням обороноздатності України. Зокрема, внесення змін до держбюджету щодо збільшення видатків на фінансування сектору нацбезпеки й оборони.

Рада засудила визнання «Л/ДНР»: як депутати голосували за заявуЗа заяву у зв'язку з визнанням Росією ДНР та ЛНР проголосували 336 депутатів – усі фракції та групи, включаючи трьох нардепів ОПЗЖ.

Крім цього, президент ініціював проведення зустрічей з представниками українського бізнесу. Саме на них мають намір розглянути створення інвестиційного фонду допомоги українській армії. Як зауважив Зеленський, «було б дуже добре, щоб український бізнес активно долучався до допомоги нашій армії».

Нагадаємо, у середу, 23 лютого, бюджетний комітет Ради розгляне законопроект №7012 щодо збільшення фінансування армії на 14 млрд грн. У четвер документ уже буде у сесійній залі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: