Порушень кордону не було: ДПСУ відреагувала на заяви про «українських диверсантів»

Читать на русском
Держприкордонслужба спростувала інформацію про порушення російського кордону українською диверсійною групою, про що заявили в Росії.
dpsu.gov.ua

Держприкордонслужба спростувала інформацію про порушення російського кордону «українською диверсійною групою». Заяви силових структур РФ є фейком.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ у понеділок, 21 січня.

Міністр оборони озвучив сценарій російського вторгненняМіністр оборони України Олексій Резніков озвучив сценарій російського вторгнення. Вони будуть супроводжуватися кібератаками, мінуваннями цивільних об'єктів, заворушеннями.

«Державна прикордонна служба заявляє, що жодних порушень державного кордону на напрямі російського населеного пункту Мітякінська в Ростовській області з боку підконтрольної українській владі території не відбувалося», - йдеться у повідомленні.

Крім того, Держприкордонслужба України не отримувала від російської сторони інформації про жодні нестандартні ситуації на кордоні, у тому числі пов'язані із застосуванням зброї.

«Такі повідомлення є не що інше, як провокація», - додали до ДПСУ.

Прикордонники звертають увагу, що підтверджень такої заяви російська сторона також не надає.

Нагадаємо, сьогодні в Росії заявили, що силовики РФ знищили дві БМП та «п'ятьох порушників кордону Російської Федерації зі складу диверсійно-розвідувальної групи».

Крім того, голова ФСБ РФ Олександр Бортніков під час засідання Ради безпеки Росії заявив, що український військовослужбовець, який брав участь у «прориві кордону Росії», нібито був «взято в полон».

Голова МЗС спростував заяву Росії про знищення «українських диверсантів».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: