Через обстріли зупинено роботу Луганської ТЕС

Читать на русском
У місті Щастя вимушено зупинили роботу Луганської ТЕС через пошкодження на лінії електропередач.
Фото: citynews.net.ua

У місті Щастя вимушено зупинили роботу Луганської ТЕС через пошкодження на лінії електропередач. Причина – ворожі обстріли.

Про це повідомив у Facebook голова обласної державної адміністрації Сергій Гайдай.

Данілов прокоментував заяву ФСБ про «обстріл прикордонного пункту» РФДанілов прокоментував заяву ФСБ, що снаряд із території України зруйнував російський прикордонний пункт.

«Пошкодження на всіх лініях електропередач, що відходять, підходять до Луганської ТЕС у Щасті. Станцію зупинено!», - написав він.

Він також додав, що зараз від обстрілів страждає Врубівка та Щастя, мешканці залишилися без комунікацій:«Врубівка без електрики та газу. Люди перебувають у бомбосховищах. Пошкоджено житлові будинки. Пошкоджено газопровід – 200 споживачів без газопостачання. Доступу до відновлення поки що немає. Обстріли не вщухають. Щастя без води, тепла та світла».

«Російські окупанти здійснили чотири прямі попадання у водозабір. Також обстріли в районі РЕМ, робітники ЛЕО залишили свої робочі місця у зв'язку з прямою загрозою життю. Розбито колектор тепломережі в районі КПП ТЕС. Теплозабезпечення припинено. Перебито лінію 110 кВ. Організовано ремонт електропостачання», - написав він.

Нагадаємо, на Донбасі зберігається загострення ситуації. За останні чотири дні окупанти обстрілами пошкодили 104 будинки мешканців.

Перед цим у Луганській області снаряди потрапили на територію школи та дитячого садка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: