Бойовики планують теракти в ОРДЛО: розвідка оприлюднила список небезпечних об'єктів

Читать на русском

Проросійські бойовики продовжують пошук приводів для звинувачень України в протиправних діях на Донбасі задля обґрунтування ескалації збройної агресії.

Проросійські бойовики продовжують пошук приводів для звинувачень України в протиправних діях на Донбасі задля обґрунтування ескалації збройної агресії.

Про це повідомляє пресслужба ГУР у Facebook.

«Враховуючи усі невдалі попередні спроби звинуватити Україну у порушенні домовленостей, нібито здійсненні терористичних актів та обстрілах об’єктів цивільної інфраструктури тощо, на теперішній час керівництвом Російської Федерації розглядається можливість організації терористичного акту на одному із підприємств так званих ДНР та ЛНР, який має призвести до технологічної катастрофи в регіоні, загибелі значної кількості місцевих мешканців та створення приводу для нападу, так званого «asus belli», - сказано в повідомленні розвідки.

Також опубліковано список об'єктів, які розміщені в ОРДЛО, на яких є високий ризик здійснення терактів. Серед них, зокрема, «Концерн «Стирол» у Горлівці, «Вода Донбасу», горлівські фільтрувальні станції, «Горлівський хімічний завод», склади хлору, очисні споруди, тощо. Повний перелік об'єктів нижче.

Раніше у розвідці повідомляли про те, що бойовики хочуть підірвати кілька об'єктів у Донецьку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: