Квиток на політ у космос: як потрапити до списку туристів

Читать на русском
Квиток на політ у космос - Virgin Galactic, що належить мільярдеру Річарду Бренсону, розпочала продаж квитків на ракету. Один квиток коштуватиме 450 тис. дол.
Фото - droider.ru

Космічна компанія Virgin Galactic, яка належить мільярдерові Річарду Бренсону почала продаж квитків на політ у космос.

Як інформує пресслужба Virgin Galactic, компанія планує відправити в космос тисячу осіб. Запуск ракет буде здійснюватися з космодрому Америка в Нью-Мексико.

Український супутник «Січ» запустять у космос: що про нього відомо (оновлено)Український супутник Січ-2-30 має вивести на орбіту компанія SpaceX. Запуск відбудеться 13 січня. Докладніше – на інфографіці.

«Ми плануємо залучити своїх перших 1000 клієнтів до початку комерційного обслуговування в кінці цього року, що забезпечить неймовірно міцну основу, оскільки ми починаємо регулярні операції і розширюємо наш флот», - сказано у повідомленні.

Вартість квитка становить 450 тисяч доларів. Протягом декількох днів туристи будуть жити в спеціальних приміщеннях і проходити тренування перед польотом.

Раніше мільярдер Річард Бренсон здійснив перший туристичний політ у космос.

Також компанія, що належить найбагатшій людині світу Джеффу Безосу, Blue Origin здійснила свій перший суборбітальний політ з пасажирами на борту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: