Вперше за багато років в Україні за добу жодного загиблого у ДТП – Нацполіція

Читать на русском
В Україні вперше за багато років за добу не було зафіксовано жодного летального випадку внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП).
Фото Ліга

В Україні вперше за багато років за добу не було зафіксовано жодного летального випадку внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП).

А за два дні кількість аварій скоротилася на 46%, повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко на спецмарафоні до Дня єднання.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

«За понеділок та вівторок кількість ДТП у країні скоротилася на 46%. Вперше за багато років для 40-мільйонної країни вчора в нас не було жодного загиблого внаслідок ДТП. Позавчора був один загиблий. Якщо подивитися на тиждень тому, в нас за два дні було 13 жертв ДТП», - наголосив він.

Раніше ми писали про те, що у Херсоні зіткнулися маршрутка та легковий автомобіль. На «швидких» до лікарні забрали трьох людей.

Також нагадаємо, біля селища Гребінки Київської області сталася ДТП за участю двох легковиків. В одній із них їхала 29-річна вагітна жінка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: