У Мінкультури анонсували 16 лютого телемарафон на тему єднання

Читать на русском
У Мінкульті анонсували на 16 лютого телемарафон на всіх телеканалах країни на честь нового свята.
Фото: telekritika.ua

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко анонсував 16 лютого телемарафон на всіх телеканалах країни на честь нового свята.

Про це він розповів на пресконференції у Києві у вівторок, 15 лютого.

Загроза вторгнення РФ: Рада звернулася до ООН, Європарламенту та НАТОВерховна рада ухвалила звернення до ООН, ПАРЄ, ОБСЄ, НАТО, Європарламенту для надання Україні зброї та посилення санкцій проти Росії.

«Буде цікавий телемарафон завтра з 8:00 до 10:00 ранку всі телеканали країни фактично віщатимуть однією картинкою. З 8:00 до 10:00 та з 19:00 до 22:00 ми побачимо різних спікерів, представників влади, лідерів громадської думки, волонтерів, які говоритимуть на тему єднання та на тему наративів, які нашу країну допомагають об'єднувати», - сказав Ткаченко.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський видав указ про започаткування нового державного свята - Дня єдності, який відзначатимуть щороку 16 лютого.

Кабінет міністрів доручив органам влади забезпечити підняття Державного прапора України на адміністративних будинках у всіх населених пунктах та підсвічування у вечірній час адмінбудівель кольорами прапора на День єднання.

Сьогодні розвідка США повідомила про те, що Росія має намір вторгнутися до України о першій ночі за британським часом у середу, 16 лютого.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: