Венедіктова прокоментувала напад на журналістів УП у Дніпрі

Читать на русском
В ОГПУ найуважнішим чином вивчати дії всіх, хто причетний до нападу на журналістів, не роблячи винятків, і дадуть їм належну оцінку
Ірина ВенедиктоваОфіс генпрокурора України

Справа про напад на знімальну групу «Української правди» в аеропорту Дніпра перебуває на контролі Офісу генерального прокурора і генпрокурора персонально. Реакція на інцидент буде дана відповідна.

Про це написала генеральний прокурор Ірина Венедіктова у своєму Facebook.

Гогілашвілі, Гарбарук, Мецгер: кого ще звільнили після публічних скандалів у 2021 роціОлександр Гогілашвілі, Євген Мецгер, Віталій Немілостівий – які були скандальні звільнення у 2021 році.

«Обмеження, передбачені законом, не дозволяють мені висловитися популярно, а хотілося б. Подивилася все, що доступно в Інтернеті. Дала завдання прокурорам негайно включитися в роботу. Керівник прокуратури області завтра доповість особисто про хід проведення слідчих дій. Реакція буде адекватною. Справа на контролі» - повідомила вона.

Венедіктова додала, що в ОГПУ найуважнішим чином вивчать дії всіх, хто причетний до нападу на журналістів, не роблячи винятків, і дадуть їм належну оцінку.

Нагадаємо, що в Дніпрі 13 лютого біля аеропорту невідомі напали на журналістів видання Українська правда. Погрожуючи ножем, вони забрали телефон в оператора і вимагали пароль, щоб видалити відеозапис.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: