Бельгія змінила правила в’їзду та послабила карантин

Читать на русском
Уряд Бельгії вирішив змінити правила подорожей громадян третіх країн, включно з громадянами країн Євросоюзу.
dyvys.info

Уряд Бельгії вирішив змінити правила подорожей громадян третіх країн, включно з громадянами країн Євросоюзу.

Відповідну заяву опублікували у бельгійському виданні VRT.

Відповідно до змін, іноземці зможуть потрапляти на територію Бельгії за наявності COVID-сертифікату, незалежно від епідеміологічного стану на території країни походження.

«У майбутньому, у всіх нерезидентів Бельгії, що прибуватимуть до неї з країни ЄС/Шенгенської зони, або з поза меж ЄС/Шенгенської зони, під час прибуття вимагатимуться або сертифікати вакцинації, або негативний PCR-тест на коронавірус, або доказ одужання від вірусу», – йдеться у повідомленні.

Попри «Омікрон»: у яких країнах скасовують або послаблюють карантинУ деяких країнах Європи, незважаючи на високий рівень захворюваності на коронавірус, скасовують або послаблюють карантин.

При цьому не змінюються правила для в’їзду людей, що відвідували або подорожують з країн з дуже високим ризиком інфікування на коронавірус визначення «суттєвих» та «несуттєвих» подорожей, а також виключення для людей, що перебуватимуть в країні менше 48 годин, для водіїв та транскордонних робітників.

Нагадаємо, 12 лютого, в Норвегії скасували всі заходи з коронавірусних обмежень, обов'язкове тестування залишається тільки на Шпіцбергені.

Напередодні ще одна європейська країна істотно пом'якшила COVID-обмеження. Ізраїль також скасовує більшість карантинних обмежень, а Чехія їх послабила.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: