Названа кількість учасників на пробне ЗНО-2022

Читать на русском
В Україні для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні зареєструвалося понад 155 тис. осіб.
фото УНІАН

В Україні для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні зареєструвалося 155 тис. 735 осіб, які замовили 232 тис. 625 тестів.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Альма-матер президентів і прем'єрів: які виші випускали українських топ-політиківУніверситет Шевченка в різний час закінчили Дмитро Разумков, Петро Порошенко, Леонід Кравчук та Володимир Литвин.

«Вже традиційно найбільше обрано тестувань з української мови та літератури (82 тис. 317), математики (51 тис. 684), англійської мови (34 тис. 632)», - йдеться у повідомленні.

До 10 березня в кабінетах учасників пробного ЗНО будуть розміщені запрошення з інформацією про час та місце проходження пробного тестування.

«Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у наступні терміни: 19 – 21 березня з української мови, української мови та літератури; 26 – 28 березня з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов», - йдеться у повідомленні.

Результати тестування з української мови, української мови та літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 25 березня, з інших предметів – 1 квітня.

Нагадаємо, реєстрація на пробне ЗНО тривала з 5 до 22 січня 2022 року. Воно відбудеться 19 березня та 26 березня.

З 1 лютого розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО. Подати заявку можна до 9 березня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: