Назвали найкращі виші України за версією Ranking Web of Universities

Читать на русском
До трійки найкращих університетів країни увійшли два київські виші та один у Сумах. У першій десятці – кілька вишів Харкова.
kyivmaps.com

До трійки найкращих університетів країни увійшли два київські виші та один у Сумах. У першій десятці – кілька вишів Харкова, і по одному з Дніпра та Львова.

Рейтинг Ranking Web of Universities опублікували на сайті Webometrics.

Фінансування освіти: скільки держава витрачає на українські університетиТоп десять українських університетів, які в 2020 році отримали найбільше коштів із держбюджету – на інфографіці.

Так, Київський національний університет імені Тараса Шевченка посів перше місце, НТУ Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського – друге, а Сумський державний університет – третє місце.

До першої десятки найкращих вишів України також потрапили Національний авіаційний університет; Харківський національний університет радіоелектроніки; Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна; НТУ Харківський політехнічний інститут; Національний університет біоресурсів та природокористування України; Національний університет; Львівська політехніка; НТУ Дніпровська політехніка.

Львівський національний університет Івана Франка посів 12 місце, Київський національний університет технологій та дизайну – 14 місце, Національний університет Києво-Могилянська академія на 23 місці, а Київський університет імені Бориса Грінченка – на 58 місці.

Найостанніше місце у рейтингу (313) займає Інститут ділового адміністрування.

Нагадаємо, у січні у Харкові спалахнула пожежа в університеті імені Каразіна. Пізніше у Харкові гасили пожежу в юридичній академії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: