Резніков анонсував навчання ЗСУ з Bayraktar та Javelin

Читать на русском
Вторгнення РФ  - міністр оборони України Олексій Резніков анонсував навчання ЗСУ з 10 лютого разом з Bayraktar і Javelin.
Фото - ОПУ.

Міністр оборони України Олексій Резніков анонсував навчання Збройних сил України. Вони продовжаться з 10 до 20 лютого 2022 року.

«У них (спільні білорусько-російські військові навчання «Союзна рішучість-2022») - ред.) навчання будуть з 10 до 20 лютого. Українські збройні сили теж працюють, і сьогодні у нас паралельно, дзеркально вже проходять навчання», - сказав Резніков в ефірі ICTV.

Військова допомога Україні: що надали країни-партнери та що ще пообіцялиСША надіслали Україні ПТРК Javelin та кілька партій зброї та боєприпасів, Велика Британія та Канада відправили своїх інструкторів.

Навчання планують провести у кількох регіонах України. Серед них – Рівненська, Волинська, Житомирська, Миколаївська та інші області.

Українські військові застосовуватимуть безпілотники Bayraktar, протитанкові комплекси Javelin та переносні ракети NLAW.

Нагадаємо, Росія зосередила біля українських кордонів 140 тисяч військових.

Західні країни, які стурбовані чи не більшими за Україну, щодня закликають РФ до деескалації ситуації. Поруч із дипломатичними зусиллями союзники активно допомагають Україні озброюватися. На інфографіці «Слово і діло» – яку військову допомогу Україна отримала останнім часом, і що обіцяють надати держави-партнери.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: