У Києві скоєно напад на помічника генпрокурора: подробиці поліції

Читать на русском
Наразі правоохоронці встановлюють обставини нападу на помічника генпрокурора, тривають першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи.
112 Україна

У понеділок, 7 лютого, до поліції Києва від лікарів надійшла інформація про те, що з вулиці Тверський Тупик до медзакладу було госпіталізовано чоловіка, якого побили невідомі. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини нападу на помічника генпрокурора, тривають першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи.

Попередньо встановлено, що до потерпілого - помічника Генпрокурора - на вулиці підійшли четверо невідомих, побили його та втекли з місця події. 49-річного потерпілого госпіталізували.

«Подія зареєстрована у Печерському управлінні поліції. На даний час правоохоронці встановлюють нападників, проводять першочергові слідчі дії та оперативно- розшукові заходи. Після проведення перевірки події буде надана правова кваліфікація», - повідомили у відомстві.

Раніше ми писали про те, що у Києві сталося пограбування зі стріляниною. Невідомі розстріляли автомобіль та викрали з нього понад десять мільйонів гривень. Жертва пограбування дивом уціліла.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: