Венедіктова відреагувала на побиття свого радника

Читать на русском
Генпрокурор Ірина Венедіктова відреагувала на побиття свого радника Зураба Адеішвілі, яке трапилось вдень у понеділок, 7 лютого.
Вікіпедія

Генпрокурор Ірина Венедіктова відреагувала на побиття свого радника Зураба Адеішвілі, яке трапилось вдень у понеділок, 7 лютого.

«Прошу не спекулювати на цю тему. Той, хто бере на себе відповідальність, має бути готовим і до таких наслідків. Такі реалії. Давно не живемо ілюзіями», - написала вона у Facebook.

Генеральний прокурор вважає, що її радник Зураб Адеішвілі – сильна людина та гідний чоловік і що у нього все буде добре.

Зураб Адеішвілі обіймав посаду міністра юстиції Грузії під час правління президента Михайла Саакашвілі, був його найближчим соратником. 2004 року був призначений генеральним прокурором. Після того, як Саакашвілі програв на виборах 2012 року, був змушений виїхати за межі Грузії разом із більшістю членів його команди.

Сьогодні ми писали про те, що до поліції Києва від лікарів надійшла інформація про те, що з вулиці Тверської Тупик до медустанови було госпіталізовано чоловіка, побитого невідомими. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: