У Парижі побили 14-річного українця

Читать на русском
У столиці Франції група невідомих жорстоко побила 14-річного українця. Він перебуває у комі. Його рідні шукають свідків нападу.
Ілюстративне фото.Фото - Reuters.

У столиці Франції група невідомих жорстоко побила 14-річного українця. Як повідомив у Facebook один з представників української громади у Парижі, юнак перебуває у комі.

«Десяток невідомих з металевими палицями, битами і ножами атакували компанію студентів. Вдалося втекти всім, за винятком одного хлопчика», - сказано у повідомленні.

Повідомляється, що підлітка продовжували бити після втрати свідомості.

Подія сталася ще 15 січня.

Зараз він перебуває в комі у реанімації. У хлопця в декількох місцях пробитий череп, численні переломи рук, ребер, ножові поранення, травма очей. Його рідні шукають свідків нападу.

Нагадаємо, раніше у місті Конфлан-Сент-Оноріон біля Парижа сталося вбивство вчителя історії та географії Семюеля Паті. Фанатик обезголовив чоловіка через те, що під час уроку той показав учням карикатури на пророка Мухаммеда від журналу Charlie Hebdo.

Щодо низки підозрюваних у справі про вбивство вчителя, зокрема проти учнів школи, в якій він працював, зараз ведеться слідство.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: