Зупинили за порушення ПДР: ЗМІ опублікували відео, як «слуга народу» скандалить із поліцейськими

Читать на русском
Скандал - нардеп від Слуги народу Микола Галушко облаяв поліцейських, які зупинили його Land Cruiser за порушення правил дорожнього руху.
Скріншот відео.

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Галушко нецензурно спілкувався з поліцейськими, які зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль його водія.

За даними джерел УП, інцидент стався 18 грудня 2020 року. Поліцейські зупинили авто у центрі Києва за порушення правил дорожнього руху – перетин подвійної смуги.

"Ты дебил??" Слуга народу Галушко ображає поліцейських, які зупинили його автоУкраїнська правда

Нардеп Галушко приїхав «виручати» свого водія, нецензурно спілкувався з поліцейськими, пояснюючи правоохоронцям, що це автомобіль народного депутата.

Нагадаємо, депутат є членом Комітету Ради з правоохоронної діяльності, випускником Національної академії МВС. До парламенту він потрапив у 97-му мажоритарному округу (Київська область).

У «Слузі народу» уже відреагували на інцидент: «Фракція політичної партії засуджує дії народного депутата Миколи Галушка і вважає його поведінку у спілкуванні з поліцейськими неприйнятною для будь-якого громадянина. Тим більше – для члена парламенту. Наша фракція приносить вибачення працівникам поліції й усім, кого могла образити ця ситуація».

Нагадаємо, раніше заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі потрапив у скандал під час поїздки до зони операції Об'єднаних сил. Він поскандалив із правоохоронцями через те, що його автомобіль зупинили та попросили показати документи.

Згодом чиновник написав заяву про звільнення з відомства. Кабмін ухвалив його відставку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: