У Полтаві в супермаркеті чоловік накинувся на людей з ножем, є жертва

Читать на русском
Сьогодні, 5 лютого, у мікрорайоні Левада у Полтаві сталася трагедія. На відвідувачів супермаркету напав чоловік з ножем.
huvajapoltava

Сьогодні, 5 лютого, у мікрорайоні Левада у Полтаві сталася трагедія. На відвідувачів супермаркету напав чоловік з ножем.

Про це Суспільному розповів речник Полтавського райуправління поліції Василь Зуб.

«Близько 12:30 поблизу розрахункових кас супермаркету чоловік за допомогою ножа поранив двох інших 38 та 37 років. Останній від удару ножем у груди помер на місці. Іншому надають допомогу медики», – розповів він.

Нападника затримали на місці. Відомо, що підозрюваному 63 роки. Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Чоловіку загрожує від 7 до 15 років за ґратами.

Нагадаємо, у Дніпрі озброєний чоловік зайшов до відділення ПриватБанку і забрав 52 тис. гривень. Наразі його шукає поліція.

Раніше повідомляли, що 3 лютого біля столичного управління СБУ сталася стрілянина. 4 лютого, учасникам бійки зі стріляниною біля будівлі Головного управління СБУ обрали запобіжні заходи - фігурантів заарештували з можливістю вийти під заставу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: