Стрілянина в центрі Києва: трьом затриманим повідомили про підозру

Читать на русском
Стрілянина біля СБУ у центрі Києва. Трьом затриманим повідомили про підозру за статтею хуліганство.
facebook.com/UA.KyivPolice

Слідчі повідомили про підозру трьома фігурантами кримінальної справи про стрілянину біля будівлі управління Служби безпеки в Києві, яка сталася напередодні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва у Facebook.

Організована злочинність: скільки груп і організацій виявили в 2015-2021 рокахСкільки організованих груп і злочинних організацій було виявлено в Україні в 2015-2021 роках – на інфографіці.

Правоохоронці уточнили, що у справі про стрілянину в центрі столиці затримано трьох людей - двох киян та одного жителя Черкас. У них вилучили гладкоствольну рушницю, травматичний пістолет, мисливський карабін, патрони та газовий балончик.

«При процесуальному керівництві Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманих про підозру», - йдеться у повідомленні.

Підозра пред'явлена ​​за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Фігурантам загрожує до 7 років ув'язнення.

Нагадаємо, 3 лютого біля столичного управління СБУ сталася стрілянина.

Внаслідок конфлікту та стрілянини біля будівлі СБУ у Києві постраждали двоє людей. Ще 14 учасників інциденту доправили до поліції.

А тиждень тому на цьому ж місці у Києві стався конфлікт між співробітниками інкасаторської фірми та активістами організації «Український прапор».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: