В Україну прибула гуманітарна допомога із Польщі

Читать на русском
Відомо, що доставлена ​​гуманітарна допомога надсилається рятувальникам ДСНС. Вона буде використана для потреб українців у всій країні.
dsns.gov.ua

У вівторок, 1 лютого, польські рятувальники доставили до столиці України близько 280 тонн гуманітарної допомоги – серед вантажів засоби для боротьби з коронавірусом та медобладнання.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Загроза вторгнення Росії: яку допомогу Україні надали союзникиНа тлі загрози вторгнення Росії союзники України активно надають військову та фінансову допомогу. США та Британія поставили Україні зброю, у ЄС виділили макрофінансову допомогу.

Відомо, що доставлена ​​гуманітарна допомога надсилається рятувальникам ДСНС. Вона буде використана для потреб українців у всій країні.

Колона з 29 вантажівок з гуманітарною допомогою Україні від Польщі перетнула кордон у пункті пропуску Дорогуськ-Яготин вранці 31 січня. Українською територією її супроводжували співробітники ДСНС.

Раніше прем'єр Польщі перерахував, що Україна отримає як військову допомогу.

Також зазначимо, 1 лютого Україну зі США прибув шостий літак, який доставив ще 84 тонни боєприпасів. Загалом Україна у вівторок отримала 500 тонн оборонних боєприпасів із Штатів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: