Бойовики відкривали вогонь біля Світлодарська, поранено місцевого жителя – Генштаб

Читать на русском
В останній день місяця, 31 січня, на Донбасі бойовики обстріляли околиці Світлодарська, внаслідок чого було поранено місцевого жителя.
Міноборони

В останній день місяця, 31 січня, на Донбасі бойовики обстріляли околиці Світлодарська, внаслідок чого було поранено місцевого жителя.

Про це інформує Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

Відомо, що сьогодні вранці близько 11:30 російські найманці у напрямку тимчасово окупованого селища Лозове відкрили вогонь зі стрілецької зброї у бік Світлодарська. Бойовики випустили п'ять черг із автоматичної зброї.

Між миром та війною: Володимир Зеленський опинився перед складним виборомРезультати зустрічі у нормандському форматі можуть бути неприємними для Володимира Зеленського.

«Внаслідок ворожого обстрілу вогнепальне кульове наскрізне поранення м'яких тканин правого стегна отримав мешканець міста Світлодарськ 1953 року народження, який рибалив у районі Вуглегірського водосховища», - йдеться у повідомленні.

Пораненого чоловіка доправили до Світлодарської міської лікарні.

«Загарбники вкотре відкрито продемонстрували ігнорування мінських домовленостей та ще раз підтвердили своє цинічне та байдуже ставлення до життя та здоров'я мирних жителів Донбасу», - заявили у Генштабі.

Раніше ми писали про те, що минулої доби, 30 січня, бойовики обстріляли двічі позиції українських військових на Донбасі. Один боєць отримав поранення.

Нагадаємо, Україна отримає 35 млн. фунтів на відновлення Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: