Українські вогнеметники пройшли курс підготовки у зоні ООС

Читать на русском
Вогнеметники пройшли курс тактичної підготовки з бойової стрільби безпосередньо в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі.
facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські вогнеметники пройшли курс тактичної підготовки з бойової стрільби безпосередньо у районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі.

Як повідомляється на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у Facebook з посиланням на дані мобільної пресгрупи ОТУ «Північ», навчання велися на одному з полігонів Луганської області.

На Херсонщині відбулися артилерійські навчанняЗСУ провели навчання артилерійських підрозділів гаубиць «Мста-Б» у районі адміністративного кордону із тимчасово окупованою територією Криму.

«Навіть досвідчені вогнеметники позитивно відгукуються про подібні курси підготовки. Кажуть, зараз в українському війську кожен солдат може опанувати величезну кількість вітчизняного та іноземного озброєння, пройшовши відповідну підготовку з інструкторами», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вечірньому зведенні штабу ООС повідомили, що бойовики за добу одного разу порушили перемир'я. Так, у напрямку Станиці Луганської окупанти відкривали вогонь із станкових протитанкових гранатометів. В результаті – один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

На вихідних стало відомо, що РФ завершила одні із навчань біля кордону України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: