В Україні вперше одночасно запустили всі енергоблоки на АЕС

Читать на русском
У неділю, 30 січня Енергоатом запустив одночасно усі 15 енергоблоків АЕС. Це відбулось вперше за всю історію атомної енергетики України.
npp.zp.ua

У неділю, 30 січня «Енергоатом» запустив одночасно усі 15 енергоблоків АЕС. Це відбулось вперше за всю історію атомної енергетики України.

Про це повідомляють на сайті «Енергоатому».

«Вперше за всю історію атомної енергетики України ДП «НАЕК «Енергоатом» працює всіма 15-ма енергоблоками одночасно», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 30 січня енергоблок №4 Рівненської атомної електростанції підключили до електромережі. Триває набір потужності. Це був останній не задіяний в роботі енергоблок.

Діяльність «Енергоатому»: які фінансові результати показували керівники компанії«Слово і діло» проаналізувало, які фінансові результати показували керівники компанії Енергоатом протягом 10 років.

У Енергоатомі нагадали, що з грудня 2021 року компанія працювала 14-ма енергоблоками з 15-ти, забезпечуючи стабільне проходження осінньо-зимового періоду.

Нагадаємо, США висловили готовність забезпечувати енергетичну безпеку України у сфері постачання енергоресурсів, у тому числі палива для атомних електростанцій.

Також раніше повідомляли, що США допоможуть Україні спорудити на АЕС 14 нових енергоблоків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: