Наступного тижня на Львівщині посилять карантинні обмеження

Читать на русском
У Львівській області буде з 31 січня будуть посилені карантинні обмеження, хоча регіон поки не переходить в червону зону.
selidovo-rada.gov.ua

У Львівській області буде з 31 січня будуть посилені карантинні обмеження, хоча регіон поки не переходить в «червону» зону.

Про це повідомляє Львівська обласна державна адміністрація.

Відомо, що з 31 січня у Львівській області забороняється прийом відвідувачів в барах ресторанах і кафе. Дозволяється обслуговування на винос або з доставкою. Забороняють також роботу непродовольчих ринків, прийом відвідувачів у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах (не поширюється на спортсменів національних збірних команд України) та прийом відвідувачів у розважальних закладах.

Чергова хвиля COVID-19: чим вона відрізняється від попередніх та коли буде пік захворюваностіЧим нова хвиля коронавірусу відрізнятиметься від попередньої та коли може бути пік захворюваності, читайте у матеріалі.

В області заборонили проведення всіх масових заходів (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших). Окрім офіційних спортивних заходів та матчів професійних команд.

Однак вищевказані обмеження не застосовуються, якщо у всіх учасників і організаторів є негативний тест на COVID, сертифікат про вакцинацію або довідка про одужання від COVID.

Нагадаємо, в Україні третій день поспіль фіксують рекордну кількість випадків коронавірусу - за минулу добу підтвердили 37 351 випадок.

За минулу добу бустерною дозою від COVID-19 вакцинувалося понад 26 тисяч людей. Загалом таке щеплення зробили понад 320 тисяч українців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: