В Україну прибула четверта партія допомоги від США

Читать на русском
Увечері у п'ятницю, 28 січня, в Україну прибула четверта партія допомоги від США – для ЗСУ передали 81 тонну боєприпасів.

Увечері у п'ятницю, 28 січня, в Україну прибула четверта партія допомоги від США – для ЗСУ передали 81 тонну боєприпасів.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков у Twitter.

«Цього разу четверта «птиця» доправила в Україну 81 тонну боєприпасів різного калібру. Наступного тижня ми чекаємо на чергові літаки зі США з військово-технічною допомогою для зміцнення обороноздатності України», - написав міністр.

Також сьогодні під час брифінгу міністр оборони США Ллонд Остін заявив, що в Україну прибув черговий літак із військовою допомогою.

«Постачання (озброєння в Україну, - ред.) продовжуються. Справді, сьогодні щойно прибула (в Україну, – ред.) ще одна партія (військової допомоги, – ред.)», - заявив він.

Нагадаємо, до аеропорту Бориспіль у вівторок, 25 січня, прибув третій літак вантажопасажирської компанії National Airlines з військовою допомогою США.

22 січня Міністерство оборони повідомило про першу партію зброї зі США. 23 січня Україна одержала другу партію озброєння від Штатів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: