У ВООЗ попередили про можливість появи нових штамів COVID

Читать на русском
У Всесвітній організації охорони здоров’я вважають, що історія з пандемією коронавірусу не завершиться нинішньою хвилею захворювання.
facebook.com/maria.vankerkhove

У Всесвітній організації охорони здоров’я вважають, що історія з пандемією коронавірусу не завершиться нинішньою хвилею захворювання.

Про це пише The Guardian.

За словами офіційного представника ВООЗ Марії ван Керкхове, сьогодні майже 3 млрд людей, які досі не отримали навіть першого щеплення від коронавірусу.

Чергова хвиля COVID-19: чим вона відрізняється від попередніх та коли буде пік захворюваностіЧим нова хвиля коронавірусу відрізнятиметься від попередньої та коли може бути пік захворюваності, читайте у матеріалі.

«У нас, як і раніше, дуже вразливе населення, навіть якщо є кілька країн далі, решта світу все ще перебуває в ньому. Це глобальна проблема, нам слід вирішувати її глобальними рішеннями», – зауважила вона.

Вона зауважила, що пандемія не завершиться останньою хвилею з «Омікроном». Також це не останній штам захворювання з яким ще зустрінеться людство.

Нагадаємо, головний виконавчий директор компанії Pfizer Альберт Бурла розповів, як боротися з пандемією коронавірусу. Він вважає, що щорічна вакцинація може бути ефективнішою, ніж повторні щеплення і саме така схема вакцинації буде зручнішою для людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: