До Білорусі прибув ще один ешелон російських військ

Читать на русском
До Білорусі прибув ще один ешелон із військовослужбовцями та озброєнням, спрямований із Росії.
vayar.mil.by

У Білорусь прибув ще один ешелон із військовослужбовцями та озброєнням, спрямований із Росії. Очікується, що військових також залучать до навчаннь.

Про це повідомляє Міноборони Білорусі у неділю, 23 січня.

Перевзувся у повітрі: як Лукашенко здав Білорусь без боюНевизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко нещодавно зробив низку антиукраїнських заяв.

Як зазначається, чергова колона з технікою прибула на залізничну станцію Полонка та Козенки. Точний склад підрозділів, що прибули, не уточнюється. Передбачається, що надалі російські військові візьмуть участь у навчаннях сил Союзної держави біля Білорусі.

Нагадаємо, до Білорусі 18 січня почали прибувати російські військові для участі у спільних навчаннях «Союзна рішучість-2022», що відбудуться у лютому.

Росія направила до Білорусі багатоцільові винищувачі Су-35С.

Перевірка сил реагування РФ та Білорусі пройде у два етапи. Перше планується завершити до 9 лютого. Він передбачає перекидання у найкоротші терміни спільної угруповання військ, організацію охорони та оборони найважливіших об'єктів.

На другому етапі – з 10 по 20 лютого – сторони проведуть спільне навчання. За словами Олександра Лукашенка, військові відпрацюють сценарії протистояння із силами з боку України, Польщі та країн Балтії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: