Прихильники Порошенка запалили фаєри під Офісом президента

Читать на русском

Прихильники колишнього президента Петра Порошенка, якому сьогодні суд обрав запобіжний захід, запалили фаєри біля ОПУ під гімн України.
скрін відео

Прихильники колишнього президента Петра Порошенка, якому сьогодні суд обрав запобіжний захід, запалили фаєри біля ОПУ під гімн України.

Про це повідомляє кореспондент Українських Новин з місця подій.

Перед мітингувальниками виступили народні депутати від «Євросолідарності», зокрема Артур Герасимов, Ростислав Павленко та Володимир В'ятрович, а також екссекретар РНБО Олександр Турчинов.

Порошенковцы жгут файера под офисом ЗеленскогоІнформаційне агентство Українські Новини

Учасники мітингу заявили, що організовуватимуть збір підписів у регіонах по всій країні та виступатимуть за проведення позачергових виборів.

Загалом в акції взяли участь кілька тисяч осіб.

Біля Офісу президента чергували кілька десятків правоохоронців. Невеликими групами активістів пропускали до будівлі ОПУ. Організатори заходу заявляли, що через ковзанку під ОП та присутність там дітей мітингувальників не пропускають далі.

Під час того, як головний координатор мітингу Святослав Бойко оголосив про виконання гімну, мітингувальники запалили фаєри рожевого кольору.

Після того, як близько п'ятої години вечора було оголошено про завершення мітингу, прихильники Порошенка знову запалили фаєри, але червоного кольору та у більшій кількості.

Раніше ми писали про те, що в бійці під Печерським райсудом Києва, де сьогодні обрали запобіжний захід колишньому президентові Петру Порошенку, постраждав правоохоронець та учасник акції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: