На Донбасі з початку доби зберігається перемир'я

Читать на русском
У зоні Операції об'єднаних сил на Донбасі з початку доби 15 січня бойовики жодного разу не порушили режим тиші.
MinistryofDefence.UA

У зоні Операції об'єднаних сил на Донбасі з початку доби 15 січня бойовики жодного разу не порушили режим «тиші».

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«З початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації порушення режиму припинення вогню не зафіксовано», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що військові продовжують виконувати завдання щодо відсічі та стримування озброєної російської агресії.

Протягом минулої доби, 14 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню на Донбасі, 1 із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Чи хочуть росіяни війни: що утримує Кремль від вторгнення в УкраїнуБільшість громадян Росії позитивно ставиться до України та українців і вважає велику війну малоймовірною.

Нагадаємо, в окуповану Горлівку Донецької області доставили ємності, із яких через порушення герметичності відбувається витік у повітря хімікатів. Відомо, що їх на Донбас привезли з Росії. Розвідка вважає, що ця техногенна катастрофа може бути використана для того, щоб звинуватити Україну в застосуванні отруйних хімічних речовин. У свою чергу, таке звинувачення може бути приводом для розширення російської агресії.

Додамо, над Україною, як і раніше, нависає загроза російського вторгнення. На переговорах у Женеві не вдалося домовитися про щось істотне, а російські війська продовжують накопичуватися біля українських кордонів. Західні експерти розповіли про сценарії можливого російського вторгнення в Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: