Під Харковом сталася ДТП за участю п'яти автомобілів, є постраждалі

Читать на русском
На Харківщині сьогодні сталася масштабна аварія, під час якої зіткнулися одразу п'ять автомобілів. Серед постраждалих є дитина.
фото ДСНС

На Харківщині сьогодні сталася масштабна аварія, під час якої зіткнулися одразу п'ять автомобілів. Серед постраждалих є дитина.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«14 січня о 09:43 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі між селами Задонецьке та с. Лиман Чугуївського району зіткнулися одразу 5 автомобілів: ВАЗ 2106, Daewoo Lanos, Volkswagen Caddy, KIA Sportage та ТАТА», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок зіткнення постраждав водій та двоє пасажирів ВАЗу, серед яких шестирічна дівчинка. Її 26-річна мати виявилася затиснутою конструкціями транспортного засобу. Жінку деблокували рятувальники та передали медикам швидкої.

Усіх постраждалих було шпиталізовано.

Раніше ми писали, що 12 січня на окружній дорозі під Харковом сталася аварія. Зіткнулися Kia Optima та машина таксі Toyota Camry. Внаслідок ДТП 31-річний водій таксі та його 29-річна дружина загинули на місці. Також від несумісних із життям травм загинув 34-річний водій Kia Optima.

Нагадаємо, в аварії під Києвом загинув громадянин Італії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: