ДТП із таксі під Харковом: стало відомо про стан трирічних дітей

Читать на русском
Двоє маленьких дітей, які постраждали у страшній аварії на кільцевій дорозі в Харкові 12 січня, зараз перебувають у лікарні з тяжкими травмами.
facebook.com/MNS.GOV.UA

Двоє маленьких дітей, які постраждали в жахливій аварії на окружній дорозі в Харкові 12 січня, зараз перебувають у лікарні з тяжкими травмами. Над ними оформлять опіку родичі, бо батьки загинули в аварії.

Про це повідомляє пресслужба Харківської міськради у Facebook.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Як повідомлялося, у ДТП постраждали двоє 3-річних дітей - хлопчик та дівчинка. Їхні батьки загинули на місці аварії.

У хлопчика діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, перелом стегна. У дівчинки – переломи обох стегон. Того ж дня їм зробили операції. Хлопчику видалили селезінку.

«Це діти із харківської родини, вони живуть на вул. Наталії Ужвій. Вони мають дві бабусі, які чергують зараз у лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, їм дозволено там перебувати. Є також дідусь, тітка. Я так розумію, що над дітьми оформлятиметься опіка з боку бабусь», - розповіла заступник мера Світлана Горбунова-Рубан.

Нагадаємо, аварія сталася 12 січня на окружній дорозі під Харковом. Зіткнулися Kia Optima та машина таксі Toyota Camry. Внаслідок ДТП 31-річний водій таксі та його 29-річна дружина загинули на місці. Також від несумісних із життям травм загинув 34-річний водій Kia Optima.

Постраждали пасажири Toyota – трирічні хлопчик та дівчинка – діти загиблих.

Раніше на Вінниччині в ДТП також загинуло троє людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: