Стало відоме ім'я військового, який напередодні загинув на Донбасі

Читать на русском
На Донбасі зазнав смертельного поранення через обстріл 28-річний український військовий Віктор Кучеренко.
facebook.com/bashtrda

На Донбасі у зоні Операції об'єднаних сил 11 січня отримав смертельне поранення через обстріл 28-річний український військовий Віктор Кучеренко.

Про це повідомили у Баштанській РДА.

2021 рік на Донбасі: як змінювалася інтенсивність обстрілівНа Донбасі за рік було зафіксовано 2 тисячі 744 обстріли. Загинуло 70 українських військових, 229 отримали поранення.

«11 січня 2022 року загинув старший солдат Кучеренко Віктор Геннадійович, мешканець села Новолазарівка Казанківської селищної об'єднаної територіальної громади, в районі смт Новотошківське Попаснянського району Луганської області», - йдеться у повідомленні.

Віктор народився 28 серпня 1993 року у селі Антонівка Новоодеського району Миколаївської області. Навчався у Новолазарівській ЗОШ, Казанківській гуманітарній гімназії, потім закінчив Казанківське СПТУ.

У зоні АТО хлопець отримав звання учасника бойових дій, служив у Збройних силах України у 17-й окремій танковій Криворізькій бригаді.

Нагадаємо, про загибель військового повідомили у штабі ООС.

10 січня бойовики двічі обстріляли позиції ООС на Донбасі. Внаслідок підриву на міні загинули двоє українських військових.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: